Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk mijn aanbod!

Marleen Hulst - Slaapmanieren in de opvang

Over mij

Ik ben Marleen, woon samen met mijn partner en ik ben moeder van twee zoons. Kinderslaapcoach en opvangprofessional met veel kennis en persoonlijke ervaring omtrent slapen.

Vier jaar geleden ben ik gaan werken als gastouder. In de afgelopen jaren heb ik helaas veel ouders met kindjes leren kennen die veel problemen ervaren rondom slaap. Hier begon mijn vuurtje te branden, ik volgde de opleiding tot kinderslaapcoach en behaalde mijn diploma. Ik heb verschillende ouders en collega’s mogen helpen door mijn kennis over slaap te delen.

Mijn droom is groot, zo veel mogelijk kindjes helpen aan een betere kwaliteit van slaap. Dit wil ik bereiken door de handen ineen te slaan! Door ouders en opvangprofessionals te leren over hoe slaap werkt en ze samen tot een team te maken. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor kindjes!

Anderen zeggen over mij dat ik geduldig, rustig, zorgzaam, geordend en betrokken ben. Mijn kennis over slaap en kinderopvang, in combinatie met deze eigenschappen, maakt dat ik jullie op de juiste manier kan ondersteunen en helpen.